Sunday, January 16, 2011

...:::Big Girl Dun Cry:::...




...I'm a big big girl, In a big big world...

...:::UiTM Di Hatiku:::...

Aku mula merindui mereka...

.



Rindu kwn2, rindu nk gi kelas, rindu nk wat homework, rindu nk copy jwpn kwn2, rndu nk meniru dlm tests n quizes, rindu nk study last minutes, rindu nk dgr bising2 dlm kelas, rindu nk wat presentation... Yg plg pntg, ak rindu kan UiTM Perak...


5 thn 1/2 ak kat situ....
Ketawa, menangis, sukaria, joli katak, stress n mcm2 prsaan kat situ...
Byk mengajar erti khdupan sbnr...
...Campus Life...
Kehidupan bergelar Mahasiswa Universiti...



Trm ksh lecturer2... Trm ksh kwn2... Trm Ksh staff2 UiTM Perak...
Jasa kalian akan sy akn sy kenang hgge ke akhir hayat...
Syukran Jazilan...
(^_^)v

...:::Pastel Colors:::...


Ak sbnrnye bru sedar..yg ak ni suke pastel colors!!! cam kat ats ni... hehehe... (^_^)v
Sblm2 ni, ak ni mcm suke pink, tp xsume pink ak suke.. kdg2 suke orange, tp ade certain orange ak x gemar... bile di pikior2 balik, rupe2 nye, wrne2 yg ak suke tu tgolong dlm golongan pastel colors... ngee~
Chantek kan??!! hahaha... (^_^)v


Ni bilik idaman ak... color die chantek n menenangkn jiwe... ngee~



Ak nk bertunang nnt, ak nk theme color ak cmnih... nmpk lmbut n calming...
mst chantek kn??!!!
So, ak dah decide, ni la my favorite color + theme color 4 hantaran2 dr ak ke pihak lelaki nnt!!!
Yeeehaaa!!!
(^_^)v

...:::New Year & New of Me???:::...

Happy New Year!!!
2011 dah tibe.. Alhamdulillah.. sgl nye b'jln dgn baek... sgl nya dipermudahkan oleh-Nya... Syukur... 3rd January 2011, ak dah mule keje kt tmpt bru... kt Shah Alam... Even gaji xbrape best sgt (xdpt spt yg ak expect), tp ak b'syukur sgt2 coz ak dpt blaja sumthng new n kwn2 kt citu pun best2!!! 10th January 2011 plak, ulangthn yg pertame ak n die... Semoga kmi kekal hgge ke akhirnye...
11th January 2011, hampeh sket.. sbb kete ak kne msuk ICU.. Overhaul!!! Ceit~!!! Ak xkn lupe smpi mati... Ak xredha dgn pe yg ko buat, ye pakcik!!! Dunie akhirat!!! (+_+)v
Semoga hari2 yg mndtg ni, wat ak lbh bahagia, happy, dberkati n dilindungi oleh-Nya selalu..
Amin Ya Rabbal 'Alamin...

New Place, New Job, New Friends, New Town...
I Hope E/thng Gonna Be Alrite...
(^_^)v